Op woensdag 12 december organiseert Brummelhuis voor geïnteresseerden een Open Huis bij het Vierde Kwadrant in Kockengen. In deze prachtige groene omgeving is er nog 1 exclusieve vrijstaande woning te koop. Deze royale woning ligt aan de oostkant van Het Vierde Kwadrant. De tuin grenst aan het water en vrijheid is het sleutelwoord.

De woning heeft 3 slaapkamers waarvan de master bedroom over een walkin closet beschikt. De zolder is zo groot dat je er een extra kamer kunt creëren. Kockengen ligt op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam en Utrecht. Iets voor jou? Tijdens deze dag kan jij je volop laten inspireren en informeren!

 

Heeft u vragen?

 

Uw adviseur laat u de omgeving en kavels zien. Wonen in een landelijke setting, helemaal in de sfeer van Kockengen is een droom! Overal zie je water waarbij de architectuur zal aansluiten bij het dorpse karakter. U bent van harte welkom tijdens de Open Huis. Hierbij kunt u een uitgebreide wandeling maken bij de woning om dit uitgebreid te bekijken.

 

Wonen in Kockengen

“Zo landelijk, zo heerlijk, zo rustig en zo mooi hier”

 

Eén van de van de bewoners in de buurt is dhr. Van der Horst. Oorspronkelijk komt hij uit Amstelveen en tijdens zijn zoektocht was er maar één wens, “Ik zocht naar iets landelijk gelegen in een rustige omgeving maar niet al te ver van Amsterdam en Utrecht”. Hij kwam toen de verkoop van de prachtig gelegen woningen in het Vierde Kwadrant in Kockengen tegen. Je kan hier genieten van het buiten zijn en dat begint al in eigen tuin die direct aan het water ligt. “In eerste instantie heb ik ook gekeken naar Alphen aan den Rijn maar daar vind je dit niet. Het is echt een voordeel dat ik binnen 4 minuten op de A2 zit”.

 

In het groene, waterrijke omgeving van Het Vierde Kwadrant voel je je gelijk thuis. Hier kom je tot rust. Hier voel je je geborgen. Dat doet de landelijke omgeving met je. “Voor je dagelijkse boodschappen hoef je de auto niet te pakken”, legt dhr. Van der Horst uit. “Op loop en- fietsafstand vind je de supermarkt maar tref je ook een authentieke bakker en slager in het centrum van het dorp”. Alles is volop in Kockengen aanwezig, daarvoor hoef je de grotere plaatsen zoals Breukelen niet voor op te zoeken.

 

En niet vergeten… Met zo’n prachtige huis is thuiskomen elke dag een waar plezier!