Tijdens de Brummelhuis Inspiratiedag op zaterdag 6 oktober 2018 van 10:00 tot 15:00 uur nodigen wij u uit om uw toekomstige woning te zien, te voelen en te ervaren.

Geniet van de verschillende mogelijkheden in ons inspiratiecentrum. ‘Samen een uniek droomhuis bouwen’ is ons motto. Daarom geeft Brummelhuis u de kans om op deze dag alles te kiezen wat u wilt. Of het nu gaat om het ontwerp, de gewenste materialen en producten of de technische installaties. We betrekken u bij elke stap!

 

Brummelhuis zet uw woonwensen centraal en ontzorgt volledig
Wij zijn al jaren toonaangevend als het gaat om u te ontzorgen en het op maat ontwerpen van particuliere woningen. Onze ontwerpers geven samen vorm aan uw woonwensen. U staat u ten alle tijden bij ons centraal. Brummelhuis vindt het belangrijk om altijd kwaliteit te bieden: zowel vanuit onze verkooppunten, als via bouwpartners met wie wij een samenwerking hebben. Kennis en kunde zijn de fundering van onze dienstverlening. Creativiteit en vakmanschap vormen de basis voor uw eigen droomhuis. We willen persoonlijk betrokken zijn bij onze klanten. Dat begint met een goed kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs die uw eigen woonwensen naar het gewenste ontwerp weet te vertalen.


U bent van harte welkom bij de Brummelhuis Inspiratiedag op zaterdag 6 oktober van 10:00 t/m 15:00 uur aan de Energieweg 17, 4231 DJ in Meerkerk.