Ziet u het al voor u? U staat met een bouwplan voor een lege kavel. Met uw ogen dicht ziet u al uw eigen droomhuis voor u met een markante trappentoren, riante lichtinval en uitgebouwde voorgevel. Een prachtige tuin waar u altijd al van gedroomd hebt.

Dit is waar u altijd al van gedroomd hebt; uw eigen idee van wonen die nu eindelijk  realiteit begint te worden. Brummelhuis nodigt u uit om u mee te nemen bij het ontwerpproces op de grootste meest complete beurs van Nederland voor iedereen met bouw-, verbouw- en verhuisplannen: Beurs Eigen Huis


Voor advies of inspiratie bent u aan het juiste adres
Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 september vindt de Najaarseditie van Beurs Eigen Huis 2018 plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Jaarlijks bezoeken duizenden geïnteresseerden de stand van Brummelhuis voor een goed advies en inspiratie over het bouwen van een huis. Uw eigen wensen en ideeën staan bij ons voorop. Zo ontwerpen wij samen met u elke gewenste woning op maat passend binnen uw budget. Uw droomhuis wordt door ons met volle aandacht en betrokkenheid op traditionele wijze gebouwd. Graag nodigen wij u van harte uit op onze stand.


Beurs Eigen Huis: een wereld vol ontdekking met Brummelhuis.
Gaat u verhuizen, verbouwen of heeft u grootse plannen en ideeën om uw eigen droomvilla tot werkelijkheid te maken? Met stenen bouwt Brummelhuis uw huis, u maakt het met liefde uw eigen thuis. Alles kan bij Brummelhuis!